Tietosuoja- ja rekisteriseloste 25.05.2018


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot: 

Sisustusliike Dreams (y-tunnus: 1847527-4)

Jessica Polat

Kouvolankatu 10

45100 Kouvola

sisustusliikedreams@gmail.com

045-1468622


Miksi meillä on tietosuojakäytäntö? 

Koska luottamuksesi on meille tärkeää. Suhtaudumme vakavasti asiakkaiden tietojen suojaukseen sekä säilytykseen. Käyttämällä sivustoamme, vahvistat hyväksyväsi sivustomme tietosuoja- ja evästeperiaatteet. 


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. 

Voit asioida Sisustusliike Dreamsin verkkokaupassa myös ilman rekisteröitymistä, mutta jotta voimme käsitellä tilauksesi, tallennamme kuitenkin henkilötietosi. 

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Yhteydenpitoon, kuten tilausvahvistukseen ja toimitustiedotuksiin
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Maksun hoitamiseen
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Tallennamme meille lomakkeella, sähköpostissa tai muuten ilmoittamasi henkilötiedot, jotta voimme palvella sinua paremmin. Saatamme myös säilyttää yhteydenottoosi liittyvän kirjeenvaihdon.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Suoramarkkinointi/uutiskirjeet

Sisustusliike Dreams ei lähetä sinulle uutis- tai mainoskirjeitä ilman suostumustasi. Saadaksesi ajankohtaista tietoa uutuuksista ja tarjouksista, sekä muita hyödyllisiä uutisia, voit tilata uutiskirjeemme (lähetämme viestejä 1-2kpl/kk). Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen vastaanottamisen viestin lopussa olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen sisustusliikedreams@gmail.com. 

Sisustusliike Dreams ei koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoitusta varten.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa. 


Asiakkaan oikeudet 

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus