TOIMITUS

  • Toimituskulut 0 € yli 100 € tilauksissa (ei koske kotiinkuljetusta)

  • Alle 100 € tilauksissa pakettien toimituskulut 6,90€

  • Kirje toimitus 3,90€ (kirjeeseen mahtuu vain alle 3cm paksuiset tuotteet, mukaanlukien pakkausmateriaalin. Mikäli tilaamasi tuote ei mahdu kirjeeseen, laitamme viestiä ja pyydämme maksamaan lisäkulun toimitukseen Postin/Matkahuollon pakettina)

  • Kuljetuksen hoitaa posti tai matkahuolto.

 

KUINKA SEURAAN PAKETTINI KULKUA?

Saat sähköpostitse paketin seurantanumeron kun tilauksesi on lähetetty. Seurantanumerolla voit seurata pakettiasi kuljetusliikkeen sivuilla.

Pieniin kirjelähetyksiin emme saa Postin seurantanumeroa.ONKO TILAUKSENI LÄHETETTY?

Saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi heti, kun tilauksesi on lähetetty. Voit myös tarkistaa omalta tililtäsi tilauksesi tilan.

 

MIHIN PAKETTINI TOIMITETAAN?

Postipaketti lähetykset toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Mikäli valitset pakettiautomaatin, eikä paketti mahdu lokeroon, toimitetaan se lähimpään Postin noutopisteeseen.

Kirjeet ja pikkupaketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon - pienten lähetysten toimitus voi muuttua valitsemastasi toimitustavasta.

Matkahuollon lähetykset toimitetaan valitsemaasi K-Markettiin, R-kioskille tai Matkahuollon toimipisteeseen.

 

MAKSANKO TOIMITUSKULUT JOKA KERTA, JOS TILAUKSENI TOIMITETAAN USEAMMASSA ERÄSSÄ?

Maksat vain yhdet toimituskulut / tilaus, vaikka tilaus jouduttaisiin jakamaan useampaan lähetykseen. Pääasiassa tilauksen tuotteet lähetetään kuitenkin yhtäaikaa, erikoistapauksissa olemme yhteydessä sähköpostilla.