Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa
Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa

Lampaantalja Gently, vaaleanharmaa

Tuotetta rajoitettu erä.
66,50 €
95,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laadukas, pitkäkarvainen lampaantalja sisustukseen.

Tämä on esittelytuote.

Superpehmeä, pitkäkarvainen lampaantalja Australiasta. 

Skinnwillen taljat on värjätty ympäristöystävällisesti, ECO-TAN systeemillä. Näin taljoista tulee todella pehmeitä, jolloin ne sopivat hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lampaantalja on uskomattoman kätevä luonnonmateriaali, se viilentää kesällä ja lämmittää talvella. Ihanan tuntuinen iholla, ei kutita kuten karheat villat. Ilmava ja kauniisti kiiltävä talja on upea sisustuselementti! 

Sopii käytettäväksi myös mm. vauvan vaunuissa, lämmittää ja luo pehmeydellään vauvalle ihanan makuualustan unia varten. Lämmittää mukavasti myös pulkassa! 


Tuotteessa ei ole käytetty kromia, joka on haitallista terveydelle. Kaikki aineet, joita käytetään parkitukseen ja viimeistelyprosessiin täyttävät olennaiset Euroopan unionin direktiivit, jotka koskevat ympäristönsuojelua ja turvallisuutta (parkitusaineista yhtiölle myönnetty täysi sertifiointi DIN EN ISO 9001: 2000).


Koko : pituus n. 100cm. leveys n.60cm

Väri : vaaleanharmaa

Alkuperämää : Australia

Skinnwille. Samankaltaiset tuotteet