Shansi lampaantalja, white
Shansi lampaantalja, white Shansi lampaantalja, white Shansi lampaantalja, white Shansi lampaantalja, white

Shansi lampaantalja, white

89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihanan pehmoinen, aito lampaantalja.

Saatavuus Varastossa

Aito tiibeläinen lampaantalja, pehmoinen ja kaunis!

Skinnwillen taljat on värjätty ympäristöystävällisesti, ECO-TAN systeemillä. Näin taljoista tulee todella pehmeitä, jolloin ne sopivat hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lampaantalja on uskomattoman kätevä luonnonmateriaali, se viilentää kesällä ja lämmittää talvella. Ihanan tuntuinen iholla, ei kutita kuten karheat villat. Ilmava ja kauniisti kihartuva talja on upea sisustuselementti! 

Sopii käytettäväksi myös mm. vauvan vaunuissa, lämmittää ja luo pehmeydellään vauvalle ihanan makuualustan unia varten. Lämmittää mukavasti myös pulkassa! 


Tuotteessa ei ole käytetty kromia, joka on haitallista terveydelle. Kaikki aineet, joita käytetään parkitukseen ja viimeistelyprosessiin täyttävät olennaiset Euroopan unionin direktiivit, jotka koskevat ympäristönsuojelua ja turvallisuutta (parkitusaineista yhtiölle myönnetty täysi sertifiointi DIN EN ISO 9001: 2000).


Koko : n. 95 x 55

Väri : valkoinen

Villan pituus : n.50mm

Alkuperämää : Tiibet

Hoito : ravistelu ja tuuletus. Voit myös pyöritellä taljaa lumihangessa ja ravistella ylimääräiset lumet sen jälkeen pois ennen kuivumaan laittamista. Tahrat voit pyyhkiä tuoreeltaan kevyesti kostealla liinalla, miedolla pesuaineella. 

Skinnwille.  


Kauniit lisäkuvat on ottanut @kaneliajakardemummaa <3