Warrior lasipurkki
Warrior lasipurkki Warrior lasipurkki Warrior lasipurkki Warrior lasipurkki

Warrior lasipurkki

Tuotetta rajoitettu erä.
4,45 €
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis lasipurkki, sopii niin pikkuiseksi maljakoksi kuin tuikullekin.

Saatavuus Varastossa

Lasipurkki kauniilla tekstillä : "Be your own warrior, it`s okay not to be okay" <3 

Majas Cottagen uuden Lovisa -sarjan tuotosta menee osa Suicide Zero ohjelman tukemiseen, jossa tehdään ennaltaehkäisevää työtä nuorten itsemurhien vähentämiseksi. (lue Lovisan tarina alta)

Tämä lasipurkki sopii niin pieneksi maljakoksi kuin tuikku/lyhtykynttilälle. Muistathan kuitenkin aina lasiastioissa, että lisäät pohjalle pienen kerroksen hiekkaa tai esim. merisuolaa, jos poltat niissä tuikkuja tai kynttilöitä. Näin kuumuus ei poksauta lasia rikki. 

Purkin kaulassa sekä juutti- että nahkanauha. Nauhassa roikkuu lätkä, jonka toisella puolella teksti "You are the author of your life" - olet oman

elämäsi käsikirjoittaja. 

Koko: 11 x 10

Materiaali : lasi

Majas Cottage.


Ostamalla Majas Cottagen teet samalla hyvää :) #pienilläteoillaonväliä


Lovisa -sarja : Erään Majas Cottagen jälleenmyyjän tytär, Lovisa, sairastui pahaan masennukseen ja tunsi, että hän ei kuulunut joukkoon, koulussa eikä arkielämässä. Masennus vei hänet jopa itsemurha-ajatuksiin sekä yrityksiin. Hän sai kuitenkin apua Suicide Zero ohjelmasta ja voi tänä päivänä paljon paremmin. Majas Cottage halusi Lovisan kunniaksi lahjoittaa 10% Lovisa-sarjan tuotosta Suicide Zerolle. 

Muista Majas Cottagen tuotteista menee 10% lasten syöpätutkimukseen. Samankaltaiset tuotteet