Dear Self lasipurkki
Dear Self lasipurkki Dear Self lasipurkki Dear Self lasipurkki Dear Self lasipurkki

Dear Self lasipurkki

Tuotetta rajoitettu erä.
11,92 €
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis lasipurkki, sopii niin maljakoksi kuin kynttilällekin.

Saatavuus Varastossa

Lasipurkki kauniilla tekstillä : 

"Dear Self. I hope one day you realize, that there´s nothing wrong with you. Don´t be so hard on yourself, you´re doing the best you can. xoxo" <3 

Majas Cottagen uuden Lovisa -sarjan tuotosta menee osa Suicide Zero ohjelman tukemiseen, jossa tehdään ennaltaehkäisevää työtä nuorten itsemurhien vähentämiseksi. (lue Lovisan tarina alta) 

Tämä lasipurkki sopii niin maljakoksi kuin tuikku/lyhtykynttilälle. Muistathan kuitenkin aina lasiastioissa, että lisäät pohjalle pienen kerroksen hiekkaa tai esim. merisuolaa, jos poltat niissä tuikkuja tai kynttilöitä. Näin kuumuus ei poksauta lasia rikki. 

Purkin kaulassa sekä juutti- että nahkanauha. Nauhassa roikkuu lätkä, jonka toisella puolella teksti "You are the author of your life" - olet oman

elämäsi käsikirjoittaja. 

Koko: 11 x 19

Materiaali : lasi

Majas Cottage.


Ostamalla Majas Cottagen teet samalla hyvää :) #pienilläteoillaonväliä

Lovisa -sarja : Erään Majas Cottagen jälleenmyyjän tytär, Lovisa, sairastui pahaan masennukseen ja tunsi, että hän ei kuulunut joukkoon, koulussa eikä arkielämässä. Masennus vei hänet jopa itsemurha-ajatuksiin sekä yrityksiin. Hän sai kuitenkin apua Suicide Zero ohjelmasta ja voi tänä päivänä paljon paremmin. Majas Cottage halusi Lovisan kunniaksi lahjoittaa 10% Lovisa-sarjan tuotosta Suicide Zerolle. 

Muista Majas Cottagen tuotteista menee 10% lasten syöpätutkimukseen.Samankaltaiset tuotteet