Suloisia hetkiä -vieraskirja
Suloisia hetkiä -vieraskirja Suloisia hetkiä -vieraskirja Suloisia hetkiä -vieraskirja Suloisia hetkiä -vieraskirja Suloisia hetkiä -vieraskirja

Suloisia hetkiä -vieraskirja

14,90 €
Sisältää alv. 10.00 %

Kaunis ja ajaton vieraskirja, joka sopii monenlaisiin tärkeisiin päiviin ja juhliin.

Saatavuus Varastossa

Tallenna tärkeimmät juhlahetket kansien väliin <3

Suloisia hetkiä - vieraskirja on todella kaunis ja sopii moniin perheen tärkeisiin juhlapäiviin, ristiäisiin/nimiäisiin, syntymäpäiviin taikka Baby Showereihin. Voit käyttää kirjaa myös esim. päiväkirjana ja antaa lahjana sitten myöhemmin lapselle mukaan. 

Kirjaa voivat vieraat täytellä joka vuosi lapsen syntymäpäivillä, keräillä mukaan suloisia yhteisiä muistoja ja näin kirjasta kertyy aivan ihana muistojen aarreaitta! Voit myös ottaa kirjan mukaan jo vaikka sairaalaan ja ensimmäiset vieraat pääsevät laittamaan terveisensä vauvalle jo heti ensitapaamisesta lähtien <3 


Kirja sisältää 56 tyhjää valkoista sivua. Kansi on valkoinen ja siinä on kultaisella folioinnilla "Suloisia hetkiä" teksti. 

Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloisia hetkiä -vieraskirja sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!


Ihana idea Baby Shower-lahjaksi, kastelahjaksi tai yllätykseksi tuoreelle vauvaperheelle! 

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ). Suloisia hetkiä on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta vauvakirjan sekä Viisi vuotta kanssasi päiväkirjan kanssa. 


Kovakantinen. Lankasidottu. 

Koko : 17 x 24

Julkaisuvuosi : 2018

Linnolahti Photography. 

Yhteensopivat tuotteet