Pyykkietikka Murena Deco, orvokki
Pyykkietikka Murena Deco, orvokki Pyykkietikka Murena Deco, orvokki Pyykkietikka Murena Deco, orvokki Pyykkietikka Murena Deco, orvokki

Pyykkietikka Murena Deco, orvokki

16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pyykkietikka raikastaa ja puhdistaa kodin.

Tämä on esittelytuote.

Pyykkietikka raikastaa ja puhdistaa kodin. Se puhdistaa ja desinfioi kaikki tekstiilit, vielä täysin ekologisesti! Soveltuu erityisesti vaikeiden tahrojen ja hajujen poistoon. Puhdistaa samalla pesukoneen joka pesukerralla. 

Suureen suosioon noussut pyykkietikka sopii monenlaiseen tarkoitukseen ja kerran kokeiltuaan, ei voi enää kuvitellakaan elämää ilman tätä!


Tuoksu : orvokki (keskivahva)

Koko : 500ml

Sisältää : etikka, parfyymi


Mikä on pyykkietikka? 

Etikkaa on käytetty kodin puhdistukseen ja pyykinhuoltoon jo vuosisatoja. Pyykkietikka on alunperin suunniteltu ja kehitetty Ranskassa ja sitä käytetään pääasiassa pyykinpesussa. Toimii huuhteluaineen tavoin ja poistaa pesuainejäämät, jättäen pyykit ihanan tuoksuisiksi. 

Annostellaan huuhteluainelokeroon 1-2 korkillista pyykin likaisuudesta riippuen. Tuoksuja löytyy monenlaisia, jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. 

Murena Decon pyykkietikat on jaoteltu eri vahvuisiin tuoksuihin, kevyt/keskivahva/voimakas.

Apuja arjen haasteisiin : 

- poistaa sähköisyyttä

- raikastaa pyykin ja tekstiilit

- kirkastaa värejä

- poistaa keltaisuutta

- puhdistaa ja raikastaa pesukoneen

Sopii käytettäväksi kaikkien tekstiilien kanssa, myös mm. urheilu- ja treenivaatteet. 


Annostelu : 

Pyykinpesuun 1-2 korkillista pesukoneen huuhteluainesäiliöön. 

Suositellaan käytettäväksi hajusteettoman pyykinpesuaineen kanssa. 


Kodin yleispuhdistukseen käytettäessä, laita suihkepulloon 0,5dl pyykkietikkaa ja loput vettä. Soveltuu käytettäväksi kaikille tekstiili-, rosteri-, laminaatti-, lasi- sekä puupinnoille.

 

Murena Deco, katseen kestävää kodinhoitoa!

"Sisustus ja arki koostuvat pienistä yksityiskohdista sekä hetkistä. Murena Deco yhdistää tyylikkään, silmää kestävän muotoilun sekä arjen vaivattomuuden"

Murena Deco on täydellinen kumppani kodinhoitoon. Se kestää aikaa, katsetta ja tekee kodinhoidosta yhtä juhlaa.

Murena Deco on suunniteltu ja kehitetty Suomessa ja valmistetaan Ranskassa. Tuoksut on kehitetty maailman parfyymi-pääkaupungissa Grassessa Etelä-Ranskassa.