Lampe Berger aloituspakkaus, Round
Lampe Berger aloituspakkaus, Round Lampe Berger aloituspakkaus, Round Lampe Berger aloituspakkaus, Round Lampe Berger aloituspakkaus, Round Lampe Berger aloituspakkaus, Round Lampe Berger aloituspakkaus, Round Lampe Berger aloituspakkaus, Round

Lampe Berger aloituspakkaus, Round

Tuotetta rajoitettu erä.
39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lampe Berger ei vain peitä pahoja hajuja, se myös poistaa ne!

Tämä on esittelytuote.

Lampe Berger - huoneilman puhdistaja ja raikastaja. 

Tässä täydellinen aloituspaketti sinulle, joka tahdot poistaa kodistasi inhottavia hajuja sekä ilmassa leijuvia bakteereita!

Paketti sisältää Round -ilmanpuhdistuslampun, AIR PUR SYSTEM 3C -katalysaattorin/polttimon, sulkukorkin, suppilon, sydänlangan sekä Essential Neutral (hajusteeton) ja Ocean breeze -tuoksunesteet (180ml pullot). 

Lampe Berger poistaa huoneilmasta mm. tupakan savun, ruoanpaiston käryn (esim. kalaa valmistettaessa) sekä koti-eläinten aikaansaamat hajuhaitat. Neutraali neste vain poistaa hajut, tuoksulliset nesteet (saatavana paljon erilaisia täyttöpulloja) tuovat samalla huoneeseen ihanan tuoksun. 

Koko : 16cm (korkeus) 

Tilavuus : 380ml

Materiaali : lasi

Väri : kirkas

Valmistusmaa : Ranska

Maison Berger. 

Katso esittelyvideo Youtubessa täältä .


Tuotetietoa : 

Lampe Berger on kehitetty jo 1800-luvun lopulla sairaalakäyttöön, poistamaan isoista potilashuoneista bakteereja ja estämään näin tautien leviäminen potilaiden keskuudessa. Kemisti/apteekkari Maurice Bergerin kehitti ja patentoi huoneilman puhidtussysteemin katalysaattorin avulla ja 1930-luvulla hän keksi lisätä tuotteeseen myös tuoksut, jolloin sitä alettiin markkinoida myös kotikäyttöön. 

Lampe berger puhdistaa n. 66% huoneilman epäpuhtauksista, tekee huoneilmasta helmpommin hengitettävää. 

Neste on pääosin erittäin puhdasta ja laadukasta isopropyyli-alkoholia, joihin on lisätty tuoksuja kasviuutteista sekä eteerisöljyistä. 

Käyttö : 

Katso tarkkaan paketin mukana tulevat ohjeet!

Paketissa on mukana tarkat käyttöohjeet myös suomeksi. 

Käyttö lyhyesti : sytytä tuli lamppuun 2min ajaksi, jotta katalysaattori kuumenee. Sammuta liekki ja aseta "diffusio"-korkki paikoilleen. Lamppu toimii niin kauan kuin se suljetaan varsinaisella sulkukorkilla. Käyttöaika n. 20min/10m2. 

Ihanat, vaaleat lisäkuvat ottanut @teamhillslife :)