Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue
Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue

Lampe Berger ilmanpuhdistuslamppu, Origami Blue

Tuotetta rajoitettu erä.
49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis, vedensininen ilmanpuhdistuslamppu.

Tämä on esittelytuote.

Lampe Berger - huoneilman puhdistaja ja raikastaja. 

Tässä tyylikäs vaihtoehto sinulle, joka tahdot poistaa kodistasi inhottavia hajuja sekä ilmassa leijuvia bakteereita!

Paketti sisältää Origami Blue -ilmanpuhdistuslampun, AIR PUR SYSTEM 3C -katalysaattorin/polttimon, sulkukorkin, suppilon, sydänlangan. 

Lampe Berger poistaa huoneilmasta mm. tupakan savun, ruoanpaiston käryn (esim. kalaa valmistettaessa) sekä koti-eläinten aikaansaamat hajuhaitat. 

HUOM! Paketti ei sisällä nesteitä, muista tilata ne erikseen. Neutraali neste poistaa hajut, tuoksulliset nesteet (saatavana paljon erilaisia täyttöpulloja) tuovat samalla huoneeseen ihanan tuoksun. 

Koko : 15 x 11

Materiaali : lasi

Väri : vedensininen

Valmistusmaa : Ranska

Maison Berger. 

Katso esittelyvideo Youtubessa täältä .


Tuotetietoa : 

Lampe Berger on kehitetty jo 1800-luvun lopulla sairaalakäyttöön, poistamaan isoista potilashuoneista bakteereja ja estämään näin tautien leviäminen potilaiden keskuudessa. Kemisti/apteekkari Maurice Bergerin kehitti ja patentoi huoneilman puhidtussysteemin katalysaattorin avulla ja 1930-luvulla hän keksi lisätä tuotteeseen myös tuoksut, jolloin sitä alettiin markkinoida myös kotikäyttöön. 

Lampe berger puhdistaa n. 66% huoneilman epäpuhtauksista, tekee huoneilmasta helmpommin hengitettävää. 

Neste on pääosin erittäin puhdasta ja laadukasta isopropyyli-alkoholia, joihin on lisätty tuoksuja kasviuutteista sekä eteerisöljyistä. 

Käyttö : 

Katso tarkkaan paketin mukana tulevat ohjeet!

Paketissa on mukana tarkat käyttöohjeet myös suomeksi. 

Käyttö lyhyesti : sytytä tuli lamppuun 2min ajaksi, jotta katalysaattori kuumenee. Sammuta liekki ja aseta "diffusio"-korkki paikoilleen. Lamppu toimii niin kauan kuin se suljetaan varsinaisella sulkukorkilla. Käyttöaika n. 20min/10m2.