Rakkaudella suolasaippua, Rantasauna.
Rakkaudella suolasaippua, Rantasauna. Rakkaudella suolasaippua, Rantasauna. Rakkaudella suolasaippua, Rantasauna. Rakkaudella suolasaippua, Rantasauna.

Rakkaudella suolasaippua, Rantasauna.

Tuotetta rajoitettu erä.
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suloinen, sydämen mallinen suolasaippua, rantasauna tuoksulla.

Tämä on esittelytuote.

Suloinen, rantasaunan tuoksuinen suolasaippua. 

Tämän saippuan tuoksu vie ajatuksesi rantasaunan helliin, rentouttaviin löylyihin. Raikas koivunlehden tuoksu, jossa aavistus eukalyptusta, kuusta ja mäntyä. Rantasauna suolasaippua suorastaan kutsuu kiireettömiin saunahetkiin Suomen suvessa.


Hellävaraiset, runsaasti merisuolaa sisältävät suolasaippuat soveltuvat erinomaisesti kuivalle ja karhealle iholle, myös atooppiselle iholle. (Sopii muillekin ihotyypeille). Suolasaippua on miedosti kuoriva ja se pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi.

Merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua on miedosti vaahtoava ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi.

Suolasaippua on riittoisa ja kestää pitkään käytössä.


Hyvät ominaisuudet : 

- käy kaikille ihotyypeille (myös atooppiselle iholle)

- neutralisoi bakteerien aiheuttamaa hien hajua

- on miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkin pehmeäksi

- vaikuttaa vähentävästi finnien ja näppyjen muodostukseen

- merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa

- vaahtoaa miedosti

- sopii käsille, kasvoille ja koko vartalolle


Vegaaninen. Palmuöljytön.

NCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 11680, CI 174260, CI 11710, CI 51319, CI 74160 (saippuaväri). Ei sisällä EU:n listaamia allergeenejä.


Onnenpussin saippuoiden valmistuksen missään vaiheessa ei ole käytetty eläinkokeita. Myös kaikki raaka-aineiden tuottajat ovat sitoutuneet eläinten hyvinvointiin, eivätkö käytä eläinkokeita. Koko: 120g.

Kotimainen tuote.

Onnenpussi.