Lampe Berger lahjapakkaus, Poesy
Lampe Berger lahjapakkaus, Poesy Lampe Berger lahjapakkaus, Poesy Lampe Berger lahjapakkaus, Poesy

Lampe Berger lahjapakkaus, Poesy

49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lampe Berger ei vain peitä pahoja hajuja, se myös poistaa ne!

Saatavuus Varastossa

Lampe Berger - huoneilman puhdistaja ja raikastaja. 

Tässä täydellinen paketti sinulle, joka tahdot poistaa kodistasi inhottavia hajuja sekä ilmassa leijuvia bakteereita!

Paketti sisältää kauniin Poesy -ilmanpuhdistuslampun, AIR PUR SYSTEM 3C -katalysaattorin/polttimon, sulkukorkin, suppilon, sydänlangan sekä ihanan Liberty tuoksunesteen (180ml).

Lampe Berger poistaa huoneilmasta mm. tupakan savun, ruoanpaiston käryn (esim. kalaa valmistettaessa) sekä koti-eläinten aikaansaamat hajuhaitat. Neutraali neste vain poistaa hajut, tuoksulliset nesteet (saatavana paljon erilaisia täyttöpulloja) tuovat samalla huoneeseen ihanan tuoksun. Suositellaan tilaamaan lisäksi neutraali neste, jonka kanssa laimentaa tuoksunestettä. 

Materiaali : lasi

Väri : punertava

Valmistusmaa : Ranska

Maison Berger. 

Katso esittelyvideo Youtubessa täältä .


Tuotetietoa : 

Lampe Berger on kehitetty jo 1800-luvun lopulla sairaalakäyttöön, poistamaan isoista potilashuoneista bakteereja ja estämään näin tautien leviäminen potilaiden keskuudessa. Kemisti/apteekkari Maurice Bergerin kehitti ja patentoi huoneilman puhidtussysteemin katalysaattorin avulla ja 1930-luvulla hän keksi lisätä tuotteeseen myös tuoksut, jolloin sitä alettiin markkinoida myös kotikäyttöön. 

Lampe berger puhdistaa n. 66% huoneilman epäpuhtauksista, tekee huoneilmasta helmpommin hengitettävää. 

Neste on pääosin erittäin puhdasta ja laadukasta isopropyyli-alkoholia, joihin on lisätty tuoksuja kasviuutteista sekä eteerisöljyistä. 

Käyttö : 

Katso tarkkaan paketin mukana tulevat ohjeet!

Paketissa on mukana tarkat käyttöohjeet myös suomeksi. 

Käyttö lyhyesti : sytytä tuli lamppuun 2min ajaksi, jotta katalysaattori kuumenee. Sammuta liekki ja aseta "diffusio"-korkki paikoilleen. Lamppu toimii niin kauan kuin se suljetaan varsinaisella sulkukorkilla. Käyttöaika n. 20min/10m2.