Vauvaperheen täydellinen kirjasetti!
Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti! Vauvaperheen täydellinen kirjasetti!

Vauvaperheen täydellinen kirjasetti!

89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Haluatko kaikki 3 Linnolahden ihanaa kirjaa omaksesi? Tilaamalla koko setin kerralla säästät :)

Saatavuus Varastossa

Kolme ihanaa, vaaleansävyistä kirjaa, joihin tallentaa perheenne tärkeimmät hetket talteen!

Säästä ostamalla koko setti kerralla, kirjat saatavana myös erikseen. 

Toimii myös täydellisenä lahjana, voit esimerkiksi antaa Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan Baby Shower lahjaksi, Suloisia hetkiä vieraskirjan ristiäisissä ja Viisi vuotta kanssasi -lausepäiväkirjan 1-vuotislahjaksi. Kauniit, yhteensopivat kirjat sopivat myös hyvin sisustukseen!


Suloinen tarina sinusta -vauvakirja

Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Kirja sopii sekä tytölle että pojalle. 

Tilaa on varattu myös sen jälkeisille muistoille.


Viisi vuotta kanssasi -lausepäiväkirja 

Lause päivässä - idealla kokoat ihania muistoja yhteen 5 vuoden ajalta!

Viisi vuotta kanssasi -kirja on äidille, isälle tai perheelle. Se on päiväkirja 5 vuodelle, johon voit tallentaa esim. muistoja, toiveita, hauskoja sattumuksia lapsen kanssa, ensimmäisiä lausahduksia, jne. Muistoja pienistä arjen hetkistä sekä tottakai myös juhlapäivistä. 

Kirjan käytön voit aloittaa milloin tahansa, täyttämällä vain oikein päivän ja vuosiluvun. 


Suloisia hetkiä vieraskirja/muistikirja

Suloisia hetkiä - vieraskirja on todella kaunis ja sopii moniin perheen tärkeisiin juhlapäiviin, ristiäisiin/nimiäisiin, syntymäpäiviin taikka Baby Showereihin. Voit käyttää kirjaa myös esim. päiväkirjana ja antaa lahjana sitten myöhemmin lapselle mukaan.


Kirjat on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti. 

Linnolahti Photography.