Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand
Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand

Bambu/puuvilla laude- & istuinliina 150x60, Sand

39,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Luin Livingille kehitetyn Nordic Moments -malliston ylellinen laude- ja istuinliina yhdistää urbaanin designin ja korkealaatuiset luonnonmateriaalit.

Tämä on esittelytuote.

Aivan uudenlainen laudeliina!

Luin Livingille yksinoikeudella kehitetyn Nordic Moments -malliston ylellinen laude- ja istuinliina yhdistää urbaanin designin ja korkealaatuiset luonnonmateriaalit. Monikäyttöinen liina sopii käytettäväksi sekä ulko- että sisätiloissa. Käytä hemmottelevana saunan laudeliinana tai tyylikkäänä istuinsuojana terassituoleilla.

Materiaali on täysin uudenlainen yhdistelmä luonnon parhaita kasvikuituja, bambua ja puuvillaa. Kangas on silkkisen pehmeä ja tarpeeksi muhkea säilyttääkseen muotonsa ja ryhtinsä kovassakin käytössä. Moderni ja ajaton design metallinhohtoisilla yksityiskohdilla sopii jokaiseen kotiin ja kruunaa niin perinteisen kesämökkisaunan kuin kaupunkiparvekkeen.

Koko : 150 x 60

Materiaali : 60% bambu, 40% puuvilla

Puuvillalla Öko-tex -sertifikaatti, joka takaa ettei valmistuksessa ole käytetty luonnolle tai ihmiselle haitallisia ainesosia. Bambulla on FSC-sertifikaatti, mikä takaa, että koko tuotantoketju bambumetsästä kankaan valmistukseen saakka on hoidettu eettisesti ja ekologisesti luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Bambukuitu on käsitelty mekaanisesti ilman kemikaaleja.

Paino : 420g/m2

Hoitosuositus : Pese tuote ennen käyttöä 40 asteessa, pesu tuo imukyvyn esille. Pese värilliset ja mustat erikseen muiden samanväristen pyyhkeiden kanssa. Huuhteluaineen käyttö ei ole suositeltua, sillä se heikentää luonnonmateriaalien imukykyä ajan myötä. 

Valmistusmaa : Turkki

Design : Luin Living, Suomi. 


"Pehmeä, ylellinen, ryhdikäs, moderni, monikäyttöinen.

Näitä ominaisuuksia laudeliinoiltamme toivottiin ja tällä ohjenuoralla lähdimme kehittämään meille kangasta, jota halusimme pystyä kutsumaan “laudeliinojen mersuksi”. Kehitimme materiaalia pitkään yhdessä valmistajamme kanssa ja esittelemme nyt ylpeänä uuden signature-materiaalimme; bambun (60%) ja puuvillan (40%) sekoitusta olevan Nordic Moments -kankaan. Mallisto sai Nordic Moments -nimensä, koska me pohjoismaalaiset rakastamme vuodenaikojen mukanaan tuomia hetkiä niin sisällä kuin ulkona; laittaa sauna päälle ja tunnelmoida talvi-iltoina kodin lämmössä rakkaimpien kera tai istua kesäpäivinä terassilla tai parvekkeella nauttien hyvästä seurasta ja auringosta."

- näin Luin Livingin Noora ja Mari kuvailevat uutta tuotettaan